Днес бях на MUC и си купих един модел на LH 733 (нямаха 732). От сглобяемите е, имаше и цели, май от метал, но бяха твърде дребни... Качеството е добро и моделчето си има и стойка е емблемата на Луфтханза и надпис на типа на самолета:
Утре ако пак ходя, ще гледам да мина към Dimension M, да видя там дали продават модели и какви имат...
Браво, страшни са!? След 40 години , ако я запазиш си милионер. Скоро прочетох за няколко модела от преди 50-60 години , че се продали за по 10000 евро парчето и около 100-200 пъти на цената. Това е вярно, но аз се шегувам за продажбите..........
Основното, което се гледа при такива колекции е да изработени в един и същи мащаб и да са по една технология.
Мащаб 1/200. От алуминиеви сплави са всичките модели, а производител е GEMINIJETS.
Снимките ми ги прати момчето, което внася моделите, като ми каза, че ще ми изпрати снимки на още 24 модела, пак така в мащаб 1 /200.
П.П. От кутията на Ил-чето (1/400) взех мейла на човека да го питам барем намира ли му се и нещо големичко. Като гледам има
Последна промяна Sturmwogel на 18 Яну 2009 22:26, променена общо 21 пъти
Днес ходих до Besucherpark-а на Мюнхенското летище и не можах да устоя на количеството моделчета в Shop-а. Взех си един ARJ на Луфтханза (с емблемата на Луфтханза, а не с тези точки на Regional, които имат ATR-ите), а за подарък на един приятел взех един голям CR9, с който и на него му беше първия полет въобще. Хем хубав самолет, хем ще пасва идеално в новия му дом
Всички колекции са супер ! Потребителят Kris_A319 има около 80 самолета Най - новото му попълнение е Lufthansa Cargo MD 11 - цената му беше около 130 евро
Последна промяна Кристиян Благоев на 13 Дек 2012 21:07, променена общо 1 път