влизане в новия терминал

Форум за всичко извън авиацията.

влизане в новия терминал

Мнениеот LZ-AND » 28 Окт 2005 10:52

Вече няколко пъти съм влизал в района на новия терминал и съм се паркирал в края на удължената сграда където се ръкавите за самолетите. Възможноста за наблюдаване на самолетите и летището е доста добра като отстоянието до писттата е много близко :) Общо взето идеално място за гледане, като се изключи това че не повече от 30-тина минутки след като съм стигнал до там наблизо до мене се паркираше някоя кола с оранжева лампа ( предполагам от летището и от строителната фирма) и почват да ме наблюдават :oops: досега нищо не са ми казвали ама много сконфузна ситуация се получава. Стане ли така гледам да не се задържам повече от час. Последния път като ходех беше оня ден , тоя път не се паркира оранжев буркан а стано по-интересно. Както си седях и зяпах, точно до оградката мина полицейски Landrover ( сигурно сте го виждали, много обикаля тая кола) поспря се малко поогледаха ме ( аз си стоях кротко и погледах малко на страни) и продължи бавно , след малко колата пак спря и слезна един униформен и пак продължи ( постреснах се леко ). Полицая нищо не ми каза стоеше да оградата и гледаше първо към към терминала. после се обърна по посока пистата и лека полека се отдалечаваше към нея Та пак трябваше да се ориентирам към прибиране , постоя до към 4 ( бях там преди 3) най ме яд, че чаках Lufthansa - та да кацне и тогава да си тръгна, обаче нали гледах да се изнеса по бързо, събрах багажа и потеглих и точно както се връщах видях и чух един военен Ан24 и почти по това време какцна и боинга на lufthansa-ta . Ех ако бях изчакал още 5мин щях да ги видя и двата идеално , аз бях при ръкавите тогава. Ходя в тоя район веднъж месечно или поне на 20 дена и не знам дали ще имам още такива възможности , че като гледам до месец два са на път да завършат работите там. Вътре в с градата почти нямаше хора, които да работят. Видях сложени табели , асвалтовия път покрай РВД-то е почти готов, правиха осветлението .
Та ми е любопитно влизали ли сте там, докаде сте стигали , правили ли са проблеми, виждали ли сте ме аз обичам да щъкам из тоя район и съм с черна раница и шапка jeep 8) Според мене Т2 ще е обслужи първия пътник или март или на септември догодина . Мислите ли , че ще има заслуващо да се посети откриване, на мене ми се ходи да послушам малко реч и да уважа събитието :-) А също да питам и за календри за 2006 та на л-ще София ще излизат ли, каде могат да се намерят :)
Аватар
LZ-AND
спотър

Назад към Общи приказки