Вече няколко пъти съм влизал в района на новия терминал и съм се паркирал в края на удължената сграда където се ръкавите за самолетите. Възможноста за наблюдаване на самолетите и летището е доста добра като отстоянието до писттата е много близко

Общо взето идеално място за гледане, като се изключи това че не повече от 30-тина минутки след като съм стигнал до там наблизо до мене се паркираше някоя кола с оранжева лампа ( предполагам от летището и от строителната фирма) и почват да ме наблюдават

досега нищо не са ми казвали ама много сконфузна ситуация се получава. Стане ли така гледам да не се задържам повече от час. Последния път като ходех беше оня ден , тоя път не се паркира оранжев буркан а стано по-интересно. Както си седях и зяпах, точно до оградката мина полицейски Landrover ( сигурно сте го виждали, много обикаля тая кола) поспря се малко поогледаха ме ( аз си стоях кротко и погледах малко на страни) и продължи бавно , след малко колата пак спря и слезна един униформен и пак продължи ( постреснах се леко ). Полицая нищо не ми каза стоеше да оградата и гледаше първо към към терминала. после се обърна по посока пистата и лека полека се отдалечаваше към нея Та пак трябваше да се ориентирам към прибиране , постоя до към 4 ( бях там преди 3) най ме яд, че чаках Lufthansa - та да кацне и тогава да си тръгна, обаче нали гледах да се изнеса по бързо, събрах багажа и потеглих и точно както се връщах видях и чух един военен Ан24 и почти по това време какцна и боинга на lufthansa-ta . Ех ако бях изчакал още 5мин щях да ги видя и двата идеално , аз бях при ръкавите тогава. Ходя в тоя район веднъж месечно или поне на 20 дена и не знам дали ще имам още такива възможности , че като гледам до месец два са на път да завършат работите там. Вътре в с градата почти нямаше хора, които да работят. Видях сложени табели , асвалтовия път покрай РВД-то е почти готов, правиха осветлението .
Та ми е любопитно влизали ли сте там, докаде сте стигали , правили ли са проблеми, виждали ли сте ме аз обичам да щъкам из тоя район и съм с черна раница и шапка jeep

Според мене Т2 ще е обслужи първия пътник или март или на септември догодина . Мислите ли , че ще има заслуващо да се посети откриване, на мене ми се ходи да послушам малко реч и да уважа събитието

А също да питам и за календри за 2006 та на л-ще София ще излизат ли, каде могат да се намерят