А той наистина се оказа такъв-произведения преди по-малко от година HA-LYB(не че не го знаех още от вкъщи

Тук се оказа че като за нетърпелив дебютант като мене платения приорити бординг въобще не е лоша опция и заедно с още десетина човека бяхме заградени в предната част на първия автобус.Докато чакахме се изнизаха първо единия от Спартаните идвайки от към Вип-а(може би с пътници)
А след него и скиорите за Бристол
Качването в самолета беше почти на бегом и ето ни вече седнали и вързани
Докато се приготвим пристигна и едно новичко Изи.Предния трафик беше по 27-ма,но ние както обикновенно си поискахме за по-напряко 09 и след като ни го разрешиха започна сверяването на уроците по география от Google Earth.
Язовир Искър
Рила
Язовир Доспат
И Кавала и остров Тасос
Последва час и нещо зяпане през прозорците(между другото полета беше почти 100 процента пълен) и се озовахме захождащи за кацане по 04 на Larnaca airport където ни настаниха на гейт 41- както europeandj беше писал пред ръкава но не и на него.До нас бяха пристигнали почти местните вече жители
Докато ни проверят "бързите" кипърски граничари пристигнаха и комшиите от Букурещ
а нашето пиле вече си тръгваше
Следват няколко снимки от Ларнака която след като видяхме и Лимасол ми се стори като малко село.
Между снимките по земята се пробвах от време на време с по-голямата си цев и по хвъркати
Хората вече си подготвяха плажовете за сезона който според българи в Кипър започва на 1 март
тази купчина боклук до вечерта беше станала такава
Следва Лимасол до който ходихме с интерсити автобуси за по 7 евро ретърн
Продължавам да се пробвам по всичко по-голямо
Ходихме и до Никозия но нещо хич не останах с хубави впечетления от преобладаващо жълто -черната маса народ по улиците и нямам много снимки от там.
И така стана време за прибиране,последния ден успях да си издействам от групата разходка по много подходящия за спотъри Mackenzie beach
който завършва в оградата на летището
ето какво мина от там
някакви бензинджии
този малчуган се буташе между чичковците да прави тъч енд гоу заходи.Вече нямаше накъде и поехме към летището където дежавю-то беше пълно
HA-LWL на гейт 41 а до него
Последва доста "по-яко" както се изразиха спътниците ми излитане по писта 22 и по маршрута:
някаква петролна инсталация
напускаме острова на Афродита
това е някъде по Турско
следва отново Кавала и Тасос само че по от запад
след следващите пейзажи силно се надявахме отново да ни чака топла кола
яз. Студена?
Перник и магистрала Люлин
и западна София преди десния за 09
най-накрая и аз да видя как изглеждат нещата от другата страна

големия батко го чоплеха нещо
И за финал мисля най-стария и най-новия самолет във флота на Бг еър
Надявам се да ви е било интересно и не много досадно, извинявам се за правописа евентуално-за пръв път пиша толко дълго на компютър