От три месеца работя от къщи, не можах да изритам бившето БКП (разбирай тъщата) обратно в България след края на зимата и ситуацията в къщи ставаше много нажежена. Точно затова започнах да търся решение за убиване на еднообразието (не на тъщата). По принцип за мен стандартна ваканция се води пътуване до Флорида. Също да не забравя да спомена, че полетите в САЩ никога не са били спирани напълно, по-скоро честотите са драстично намалени.
Цените не бяха толкова ниски колкото ми се искаше, но реших да летя от най-близкото до мен летище KHVN. Последния ми полет от там беше на канадски Ан-24 (Dash -8) преди няколко години, но нещата се променят, Dash-8 са се пенсионирали вече и American Airlines са преминали на ERJ-175. Тези от вас които са ми чели предишните блогове от това летище знаят, че от него летят само American Airlines ако не се лъжa по 4 пъти на ден до Филаделфия и дори в последната година добавиха полети до Шарлът, Северна Каролина, което си е голямо увеличение на трафика, но за съжаление вирусът удари и просто не ми се мисли колко са спаднали честотите сега.
И така ако въобще решиш да си оставяш колата на паркинга той се намира на 5 метра от входа на миниатюрният терминал. Този път жена ми беше така добра както и красива да ме закара до KHVN на има няма 20 км от нас.
KHVN-KPHL-KMCO (7-6-2020)

Входа на терминала, който е част от бизнес ориентираното летище. Мисля, че пътническите полети са просто един бонус предимно подържан от държавни пари!

Паркинга на буквално метри от терминала.

Самолетчето долетя от Филаделфия разбира се. Терминала има само един ръкав. До преди смяната с реактивни самолети пътниците ходеха пеша до витловите машини. Снимките са правени в комбинация с голям обектив и iPhone.