От доста време не ми се беше случвало една АК да ме впечатли до такава степен, че да искам да седна да и пиша за нея. Миналата събота имах щастието да летя с такава АК. Направо да не повярваш какво пише на техния сайт:
YOUR PERSONAL WAY TO FLY
Is our claim and motto today, and is at the centre of our service on the ground and in the air. Our goal is to make flying into the special experience that it once was.
И се оказа, че на двата полета от Солун до Лондон през Берн се случи точно това. Честно още не мога да си го формулирам в главата, но ми се въртят думи като съвършенство, перфектно обслужване и професионализъм.
За разнобразние вместо полетни номера и часове на полетите тази карта:

Само до Атина ако може:

Доста пълен полет. Явно кацането в Атина е спасило линията, защото на картата с дестинациите им доста липсват.

One Kinnie please:

В Атина ме посрещнаха Qatar, дъжд, и съобщение, че метрото не работи заради стачка.

Следващия полет беше с Aegean и в София ми казаха, че следващата бордна карта ще си я получа в
Атина, защото бил с друга АК. Ако нямах бордна карта разпечатана вкъщи спокойно можех да изпусна
този полет, защото така и не открих трансферното гише на Aegean.

Austrian!

Да ви напомня на нещо?

Кулата:

Нощната линия 78N, която не успях да хвана миналия път беше пълна с младежи прибиращи се от петък вечер в къщи, а мен остави тук:

Към Берн!

Ех ако и в София имаше JAT

Няма как да не се съглася с :

От посрещането на борда до изпращането тези хора ме накараха да се почувствам не просто като пътник, а като гост. Внимателни и прецизни във всичко дори и 4 часа сутринта. Рабираше имаше и включвания от пилотската кабина с детайлна информация за полета, а не просто мрънкане под носа като при други АК.

Колко практично:

Малко спретнато летище:

На швейцарска земя:

Най-чистото летище на което съм бил някога.

Ура Дорние:

Бях забравил за другата екста на Sky Work Airline, но една стюардеса мина да раздаде Ipadoве.

Липтън и кроасан - перфектна сутрешна комбинация

Лондонското сити

Любима гледка:

До нови срещи Sky work Airlines!

Беше студено за разходи и предпочетох Бритнския музей.

След него един обяд с познат от а.нет!
Терминал 4 доста по приятен и чист от други Хийтроу на които съм кацал.

Тук имаше изненада - 2 листа хартия на български и английски приканващи пътниците който искат да пътуват на места с повече легрум да платят 20 паунда.

Наистина седалките са малко дървени и с този лег рум немога да кажа,че това беше комфортен полет.

Много вкусен сандвич!

Sky work airlines надминаха всички мои очаквания. Най-добрата авиокомпания с когато някога съм летял, всичко им беше перфектно. Мога само да си сложа в ТоDo листата поне още едно пътуване с тях до края на годината.
Air Malta - приятна АК и много се радвам, че са оставили полетите си София!
Аеgean - полет със силна турболенция
Bulgaria air - приветливи и усмихнати стюардеси и даже на хората които поръчваха вино или бира им казваха наздраве