ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети" - предишни подбори

Форум за всички аспекти на обслужването и управление на въздушното движение.

Re: ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети" - предишни под

Мнениеот tim » 04 Окт 2017 22:30

Най-накрая официално да се каже какво е заплащането, че се въртяха едни суми по медиите, когато започне кампанията за подбор, от рода на 7,8,10хил. лв ... :D. Така поне всеки кандидат може да прецени... Смятам, че в България има много сектори, които са по-добре заплатени и работата не е стресираща(най-малкото, ако сгрешиш, няма да пострадат и загинат хора).
tim
спотър

Мнениеот Big G » 04 Окт 2017 23:35

И кои са тези МНОГО сектори. Не забравяй, че в интервюто се говори за заплата на обучаем и за стартова заплата на РП. :wink:
Started 1967.
Аватар
Big G
супер спотър

Мнениеот LBLS_APP » 05 Окт 2017 00:26

Абе то аз вярно отдавна не съм си търсил работа, ама току-що излязъл от университет да се назландисва на 2500 стартово ми се вижда леко неприлично.
LBLS_APP
по-спотър

Мнениеот ADS-B » 05 Окт 2017 13:07

ADS-B
супер спотър

Мнениеот Daya » 05 Окт 2017 14:44

Не е правилно да се говори, че щом заплатата за дадено работно място те интересува, значи само тя те интересува. Първо, нормално е да те интересува и заплатата, където и да кандидатстваш, и не е редно да се чувстваш виновен за това, че мислиш как ще се прехранваш. Второ, нормално е да ти направи впечатление разлика от 10 хиляди лева в подадената от различни места информация. Едва ли някой от другите във форума, а и от кандидатстващите въобще, мисли само за заплатата предвид естеството на работата. Стресът от евентуална фатална грешка би отказал повечето хора от идеята. Сферата би привлякла повечето кандидати преди да са наясно при какви условия ще работят. Това привлече и мен, интересно ми е, искам да го работя. Поинтересувах се и за условията и получих друга информация, а не 2500. Затова и питам.

Всеки може да каже каквото пожелае, пред когото пожелае. Иначе според мен това е една от онези ситуации, в които условията в началото са едни и бързо се променят драстично (така "стартова 2500" си остава истина), или условията на хартия са едни, а в действителност други - както е на повечето места.

Относно един от последните коментари - има много начини да си докарваш доста над 2500 месечно, дори и в ученическа възраст, стига определени сфери да те влекат. Ако трябва да избирам да програмирам за 5000 лв или да съм РП за 2500, ще избера РП, защото ми е интересно и смятам, че ще съм добра, а програмирането ми е изключително скучно и знам, че няма да ме бива. Това не променя факта, че имам потвърдена друга информация и двете се разминават драстично. Оттам и по-горната ми теория.
Daya
спотър

Мнениеот LBLS_APP » 05 Окт 2017 15:27

Перспективите за професионално развитие (и съответен ръст в заплащането) на познатия ти са без съмнение бляскави ;)
LBLS_APP
по-спотър

Мнениеот ADS-B » 06 Окт 2017 10:36

ADS-B
супер спотър

Мнениеот Пароль » 08 Окт 2017 21:42

Пароль
супер спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Ръководство Въздушно Движение