ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети" - предишни подбори

Форум за всички аспекти на обслужването и управление на въздушното движение.

Re: ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети" - предишни под

Мнениеот Vania » 21 Апр 2016 14:49

Подбора е направен да отсее плявата и не мога да разбера защо го приемате като нещо сериозно? Истината е в обучението.

Много странно мнение за подбора. Че нали от него зависи да се стигне до обучението. Ако не се приеме сериозно.....ЧАО обучение!!!
Vania
спотър

Мнениеот Vania » 22 Апр 2016 14:21

От раждането на форума (10 години) до момента не е било по пусто, особено по време на изпити. Сега няма въпроси, няма вълнения, нито емоции! На какво ли се дължи? Може би няма много кандидати? Или пък са емоционално студени? Или всичко вече е казано?
Vania
спотър

Мнениеот LBLS_APP » 22 Апр 2016 16:35

[joke]
Такива са те младите днес - студени и безчувствени. Едно време какви млади имаше, ехееееее...
[/joke]

Сега сериозно. Допускам възможността PR-а на форума да е по-слаб дори от PR-а на предприятието. Допускам също, че много малък процент от кандидатите въобще знаят за съществуването на форума. Което е логично, като се замислиш.
LBLS_APP
по-спотър

Мнениеот Samito » 22 Апр 2016 20:44

От това което знам мога да кажа, че 80% от кандидатите изобщо не знаят къде се намират, кандидатстват защото чули, че било "яко". Голяма част изобщо не минават подбор по документи, защото са откровени дебили и кандидатстват без висше например, мислейки си- абе я да се пробвам там, пък квото стане. Има и много добри кадри, но отпадат на медицинското.
Samito
спотър

Мнениеот ADS-B » 22 Апр 2016 20:46

Тестове е имало почти цялата седмица, така че надали са били толкова малко кандидатите. Просто не са авиационно ориентирани, че да посещават подобни форуми.
ADS-B
супер спотър

Мнениеот Alex P » 23 Апр 2016 19:40

Здравейте! Аз бях на Feast миналата седмица в сряда, обадили ли са се на някой за резултати от изпита?
Аватар
Alex P
кандидат спотър

Мнениеот vvt » 25 Апр 2016 20:34

И аз не съм получавал обаждане, а и не си вдигат телефоните цял ден.

Не забравяйте, че става въпрос за ДП :)
vvt
кандидат спотър

Мнениеот Alex P » 25 Апр 2016 22:35

Аватар
Alex P
кандидат спотър

Мнениеот Spetsnaz » 26 Апр 2016 00:12

Пича по-горе , къдет си водим диалог, е добре да сподели откъде има толкова инфо, работи ли в РВД?
Теста си беше към 90% сходен с онлайн тестовете , които са достъпни и може да се подготви човек.
Има тайм лимити , които са доста тънък момент , дори да си тренирал.

Мейлите с поканите 4 дена преди тестовете, нито дума затова ,че е имало различни дни, ни вест, ни кост.

Българска работа, аз ако не бях 25+ , директно да бях отишъл в Евроконтрол в Брюксел на тест.

Живи и здрави, ще се видим на 2-та част. Аз лично видях и доста мадами в РВД администрация с къси полички и силиконче.
Едва ли са минали тестове :)))) Демек минали са, ама орални.
Съмненията ми се потвърдиха, хранилка на БКП и производните след нея си е РВД , а РП-тата носят заплатите на другите , а предприятието се издържа от таксите и данъците.Интересни командировки в Шри Ланка, Русия и други екзотики, абе ако се поразрови ще мирише доста при РВД.
Вярно при тестовете, няма хлабаво, но при комисията едва ли не е субективно.
Може и да не съм прав за много неща, все пак откъм теста всичко беше ОК.
Spetsnaz
спотър

Мнениеот ADS-B » 26 Апр 2016 08:04

ADS-B
супер спотър

Мнениеот vvt » 26 Апр 2016 08:46

Spetsnaz, не можах да те разбера, обадили ли са се вече на преминалите успешно или не са?
vvt
кандидат спотър

Мнениеот Spetsnaz » 26 Апр 2016 16:37

Успех на 2-та част. Аз не съм покрил секция кубове.
Предполагам,че минималното изискване е >75% или около този. Не знам , защото не е упоменато. Според мен
би било добре да го включат, нищо не губят.
Самият тест е показателен и смятам,че е строг, но справедлив.
Предполагам,че самият кандидат РП се става през обучението :) , което както разбрах е не по-малко тежко като натоварване.
Самият тест е чист и няма начин да се компрометира, освен да се вдигне летвата.Дори алгоритмите в теста са писани от българин, орелсофт.
Но много от останалите отдели в РВД, са политически назначени.
Бих посъветвал кандидатите да се явят , но да не разчитат на външна подготовка от apperiomedia, тестове онлайн са близки до реалния , но имат 2-3 разлики от Фийст 1-ва част. И наспeте се добре, аз прегорях от решаване на тестове до последно.
Успех!
Spetsnaz
спотър

Мнениеот Samito » 26 Апр 2016 16:48

как разбра, че не си покрил куба? Нали уж не казваха какви са резултатите, а само дали минаваш или не?
Samito
спотър

Мнениеот Alex P » 26 Апр 2016 19:13

Аз също не съм покрила изискванията за кубовете... много тъпо, а уж супер много ги упражнявах :( Някой има ли представа кога мога отново да се явя на Feast?? Може би есента.
@Samito В email- а е написано на кои от компонентите си показал/а недостатъчен резултат. Не са показани грешките, а само ти е цитиран модула, който не си покрил/а.
Аватар
Alex P
кандидат спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Ръководство Въздушно Движение