от slice » 08 Сеп 2005 10:43
Алооо детската градина!
Относно критиките пряко към мен!
Ширината на страницата - проблема е много особен. По принцип страницата е проектирана да заема цялото поле (в зависимост от разделителната ви способност) но да не пада по-малко от 1000 пиксела.. Това значи че на така разпространената резолюция 1024х768 не би трябвало да има проблем... би имало на 800х600... Наистина на много компютри (вкл. служебния и личния ми) нещата излизат както трябва... на други обаче (май на повечето) нещо не е наред и има проблем.... опитвам се да реша проблема от доста време, но резултатът е един и същ... никакъв
относно грешките. Грешката в анкетата я оставих защото скоро сменям анкетата....
относно щутгард/т - поправено е
гледах да пооправя и други неща
относно снимките... така... лично признавам, че дните след биаф-а (вчера) нямах възможност. Цял ден бях в движение, а накрая и претърпях ПТП късно вечерта, което доста усложни нещата... В момента работим достатъчно бързо. Сутринта имаше 27 снимки (в 8:00), а сега останаха само три, които са под въпрос. Стараем се да действаме бързо, но в крайна сметка и на трима ни не ни е това основното занимание. Идеята за още скриинъри сме я обсъждали неофициално, но най-вероятно ще трябва да я обсъдим по сериозно.
Няма особен смисъл да се караме. В крайна сметка скриинърите трябва да сме готови да поемаме всякакви снимки и да оценяваме кои да минат и кои не... няма място за оплакване... от друга страна фотографите трябва да подбират какво да качват. Не трябва ние да им напомняме, а те сами да се досещат, че от подобно масофо събитие не е необходимо да се качват еднакви снимки от различни хора... така едната снимка винаги губи.... изобщо защо като ходим да снимаме не търсим по-добрия кадър, ами снимаме като с картечница???
в спотърския ни колектив напоследък цари едно разцепване, което на мен лично никак не ми харесва и не виждам смисъл от него... нека се стегнем и да си гледаме хобито без мелодрами!