Ту-144,
Ти сериозно си като удавник който се хваща дори и за сламка.....
Ти сериозно ли си мислиш, че някой в този форум го е хванало яд за това че Rayanair са решили да летят до Пловдив вместо до София??? София има 100 полета на ден, Пловдив има 1/2 полет на ден, обаче софиянците ги е яд дори и за този половин полет! Друг е въпросът че е напълно възможно да си ПРЕДИЗВИКАЛ някой с твойте коментари против София, която пречела на Пловдив. В такъв случай може да се каже че сърбаш това което си си надробил! Прав ли съм?
Толкова ли е трудно да се види че всичко е въпрос на ПАЗАР.
Толкова ли е трудно да се види че ако общината спре парите на този фонд Ryanair ще си отиде веднага защото те нямат сметка ако не правят пари (елементарно Уотсън).
Ако пък тръгнеш да обвиняваш София за това че в Пловдив нямало пазар тогава вече търси причините преди 10-ти ноември.
Don't bullshit a bullshitter. (Не се опитвай да лъжеш лъжецът). Половината ми род са от Търново и много добре знам как се правят злобни коментарчета по отношение на София, както и знам как се правят злобни коментарчета по отношение на провинцията. Но не това е решението на проблема. Въпросът е че нито едните нито другите имат моралното право да правят каквито и да е било злобни коментарчета....
Да уточня че тези злобни коментарчета не съм ги чувал от роднини а по-скоро от приятели, съседи и т.н.