Промени в сайта и форума

Тук ни питайте, критикувайте и хвалете!

Промени в сайта и форума

Мнениеот Toni » 07 Юли 2006 20:09

Аватар
Toni
член на екипажа

Мнениеот M@x » 12 Юли 2006 20:44

Алкохолът убивал бавно, че кой пък бърза...
Аватар
M@x
по-спотър

Мнениеот Toni » 10 Сеп 2006 00:39

От днес сме на нов сървър. Преместихме се защото базата със снимките нарасна главоломно и имахме нужда от място за да дишаме свободно.

Моля, ако някой забележи нещо, което не работи или че скоростта е спаднала драстично, да алармира своевременно.
Аватар
Toni
член на екипажа

Мнениеот harrier » 17 Яну 2007 21:33

В близките 10 дни започва написването на целия сайт наново (скриптове, бази данни, рубрики). Освен реконструкцията ще имаме и нов дизайн, а с цел повече удобства за потребителите ще въведем регистрация за ъплоудващите на сайта. Така всеки ще може да създава собствени албуми, да гласува за снимки, да следи обща статистика за посещения и тн. Специално внимание ще бъде обърнато на нова ъплоуд-форма и търсачка, доста по-удобна от сегашната. С новия сайт се надяваме и регистъра да бъде ъпдейтван по-често, тъй като в момента това не става изцяло поради технически причини. :)

Тази тема е мястото, където може да давате вашите предложения за нововъведения. :wink:
Аватар
harrier
член на екипажа

Мнениеот OGI » 21 Яну 2007 15:58

:wink:
Последна промяна OGI на 21 Мар 2010 01:17, променена общо 1 път
OGI
най-спотър

Мнениеот Big G » 20 Апр 2007 04:17

Аватар
Big G
супер спотър

Мнениеот harrier » 20 Апр 2007 11:37

Аватар
harrier
член на екипажа

Мнениеот harrier » 20 Май 2007 11:37

Аватар
harrier
член на екипажа

Мнениеот IDOL » 13 Юли 2007 12:53

Поводът за този ми пост е дискусията в тема Раянеър в раздела Авиационни новини. Реших да не продължавам с офф-топика там, и затова се преместих на вярното място тук.

Считам, че ще е много по-прегледно ако във форума се добавят нови раздели като Авиокомпании, Летища, Авиационни организации, Въздухоплавателни средства (например) и съществуващите вече теми да се преместят там, където съответстват. Мисля, че вече е назрял моментът за това, тъй като се понатрупа доста материал.
Welcome to Plovdiv International! New Terminal - New Beginning.
Аватар
IDOL
най-спотър

Мнениеот Chavdar » 13 Юли 2007 13:52

И аз една препоръка да дам ,за която преди време бях писал , а май и други съфорумци. Пак апелирам ако може снимките да се качват на сайта след ,като бъдат одобрени не по реда на тяхното пращане на скриинърите а по реда на тяхното одобрение от тях. Така ще се избегнат снимките да се качват назад. Защото да си призная честно, като гледам снимките в "последно добавени" ,като видя че започнат да се повтарят си мисля , че нови не са добавени , а се оказва че назад има още добавени. Пример от днес реших да се върна по назад и забелязах ,че са качени тези две снимки а почти не бяха гледани http://pic.bgspotters.net/?id=12350
http://pic.bgspotters.net/?id=12352
предполагам ,че и други не са ги виждали именно за това ,че са качени по назад(Harrier поздравления за снимките много интереесни). Предполагам в новия сайт това е взето в предвид, както и да е а до тогава ще трябва да гледаме и по назад :wink: .
Chavdar
супер спотър

Мнениеот Апостол » 13 Юли 2007 14:10

Подкрепям напълно това,екипа обаче е взел мерки и вчера го дискутираха: http://bgspotters.net/forum/viewtopic.p ... 0&start=15
.Жалк,аз също чак сега виждам тези две снимки,а аз гледма всичко наред ужким....
Апостол
супер спотър

Мнениеот HORNISE » 13 Юли 2007 14:26

Това е един от основните проблеми на сайта от създаването му насам, поне според мен. Особено от както почнаха да се качват повече снимки, защото в началото не се усещаше толкова.
I take pictures, Photographic pictures...

Аватар
HORNISE
член на екипажа

Мнениеот Апостол » 13 Юли 2007 14:55

IDOL всъщност ти предлагаш да има примерно един минимален брой теми,като в тях да се сложат другите,ами няма ли в тях да се получи абсолютно същата каша?Имай предвид ,че повечето теми биват дискутирани и между мненията ще се появяват нови съобщения.Така както сега е тръгнала организацията на онази част на форума,става нагледно за какво иде реч.Ако от самото начало се практикуваше така,до момента щеше да има не повече от 50- 100 теми,а не както са сега 350.Затова сега е малко неприятно явно с новоизлюпените.Вариант е просто новините да не се дискутират,тогава смесването както сега го правя с летищните новини и инцидентите няма да е толкова фрапантно,ама това не знам как ще се регламентира,особено като липсават точно такива теми и в авиационния форум.
Прост пример е с новината на so за BMI,там се открехна още една за момента липсваща тема и това е за BA,но ето как се размиха нещата.Друг момент е ,че с едно прецизно следене на новинарските сайтове,което се получава напоследък е ,че дневно простигат средно 5-10 новини от областа,натоварването им в един ограничен брой теми,ще води до претрупване и не достатъчното им внимание,като конкретни такива.Дори където сега пускам новини за летищата,малко нещата за турците като че ли останаха в сянка покрай дискусията за вътрешната политика на Англия.
Аз съм отворен за предложения,определено ако за всяка компания ,която оперира в България и която е световен и европейски лидер(а то за такива се пише най-често) мисля,че трябва да има своето място,това ни прави допълнително специфични и оригинални,разбира се там с времето ще се натрупат новини,защотот сега на някой може би новината за Ролс Ройс му изглежда самотна и не на място,но като един от гигантите смятам,че въпрос на време да се обогати.А и писането на едно си също място например за BA и LH ,Boeing и Airbus ми изглежда доста неуместно.
Екипа също ще си каже мнението,но онази част на форума според мен сега предобива много по-ясноочертани параметри отколкото до сега.
Извинявам се за дългия пост,надявам се да звучи разбираемо :)
Апостол
супер спотър

Мнениеот Toni » 13 Юли 2007 17:54

Да кажа и аз какво е положението със снимките.

За момента не е възможно да пускаме снимките по ред на приемане, а не уплоудване. Причината е вегашния скрип на сайта. Промени по него няма да има, поради простата причина, че няма да инвестираме средства и време в неговото поправяне. Всичките ресурси са насочени към новата версия.

Съгласен съм, че се създава неудобство и имам временно решение, докато се появи новата страница.
Аватар
Toni
член на екипажа

Мнениеот OGI » 14 Юли 2007 12:20

:wink:
Последна промяна OGI на 21 Мар 2010 01:15, променена общо 1 път
OGI
най-спотър

Следваща

Назад към Сайтът