Не, защото летището ще е затворено за всички полети освен правителствени, такива търпящи бедствие и ambulance flights. Сори, господа, но поне ще може да разгледате самолетите.
Е хубаво, защо да няма свободни полети, дори и срещу заплащанек,като феновете да бъдат повозени на някакво летателно, нали уж е празник на авиациаята. Сега сигурно и пътя ще затворят 1 час преди мероприятието.
Зависи от наплива на посетители. По повод модернизацията на летището , препоръчвам на колегите съфорумци найстина по рано да дойдат на мероприятието ако са с личните МПС, че и при други авиофестивали се случвало полицията да слагат отцепка на прелеза.
Към колко е разумно да дойдем? В колко отваряте за посетители? Никой не ми отговори какво ще има изложено за гледане. Само стоян спомена за 2 Чесни(Сесни)
Ще има МиГ-21 и МиГ-29 на статична, най-вероятно и от вертолите по един. От музея със сигурност ще изкарат ДАР-а а може би и По-то. Аз смятам най-късно 9:00 да съм там наисина ще е трудно за паркиране. Поздрави
Стефан, Спас и аз тръгваме в 0715 зулу тайм от ЦУМ Кажете, ако искате да направим някъде обща междинна спирка за кафе и закуска (ОМВ, МкДоналдс и т.н.).