Щом е за това темата, да се разпиша и аз. Казвам се Стефан, 17-годишен, уча в 164 ГПИЕ Мигел де Сервантес-11 клас със 2ри чужд език френски..ЪЪ езиците не ми вървят особено имам диплома за английски съответваща на европейското С-2. Запален съм по авиацията от 7-годишна възраст...първото ми летене със самолет на което пилота склони да ме покани в кабината си на слизане..и оттогава чакам деня, в който (надявам се), същата кабина ще е и мое работно место. Оттогава се запали авиационото пламъче у мен, та чак до сега..Редовно следя списанията за авиация и наши и чужди..Този сайт го следя от доооста време едно 3-4 години вече, но едва тази януари разбрах всъшност за какво е, че хората в него ходят на "обекта" а не само си разказват новинии реших, че ще е добре да се включа..Хем нови познати, хем хора със същия интерес, щото честно да си кажа в моя набор на пръсти се броята хората дето това ги влече..или поне от учащите в испанската и другите ми познати. Снимам от много скоро никакъв ме няма, а и все още съм пред-ДСЛР период така че рядко ми се получават снимки..Въпреки това с огромен ентусиазъм чакам всеки малко по-различен посетител, без значение дали е Сесна 150 или Руслан..Ако имам възможност посещавам всякакви авиациони сборища и шоута и с гордост мога да заявя че имам 45 минути нальот на Текнам П-92..Искам, след като завърша да кандидатствам в ТУ-София АТТ и след това да се специализирам в газотурбинни двигатели. Мечта ми е един ден да съм капитан на 777 някъде из Африката.Утре, привечер съм на летището с бинокъла, за да се порадвам на красивия залез над София. Надявам се,допринесох за пълноценното развитие на въпросната тема

For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards!