ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети" - предишни подбори

Форум за всички аспекти на обслужването и управление на въздушното движение.

Re: ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети"

Мнениеот badprince » 18 Мар 2010 23:50

Много правилно. FEAST-a може би е най-лесната част. Следват интервюта/където може би ще отпаднат още около 50% от издържалите теста/, а след това идва обучението, на което по време на всеки етап може да има елиминиране. Така, че е най-добре да се фокусираме върху интервютата.
When you reach for the stars you may not quite get one, but you won't come up with a handful of mud either.
badprince
кандидат спотър

Мнениеот ATCO » 18 Мар 2010 23:51

Аватар
ATCO
спотър

Мнениеот ATCO » 18 Мар 2010 23:55

Аватар
ATCO
спотър

Мнениеот ATC » 19 Мар 2010 03:56

Моля придържайте се към темата.Въпроси ,отговори и т.н.Благодаря

Всички които вече работят в РВД се опитваме да ви помогнем и да отговорим на въпросите ви.Тъжно е ,че никой не задава въпроси свързани със самата работа.Не отговаряте на този ми пост.Просто спазвайте правилата.Благодаря ви отново.
Аватар
ATC
супер спотър

Мнениеот BHAir2 » 19 Мар 2010 10:34

Строг но справедлив, както винаги :prayer: :prayer: :prayer: :smt118
Аватар
BHAir2
най-спотър

Мнениеот shoni_ » 19 Мар 2010 12:40

Бих искала да задавам въпроси, но не знам какви, т.к. досега съм работила в коренно различна област и всичко ми е ново и непонятно, в случая. Въпроси, свързани с подбора задавам всякакви :D , на различни хора. Естествено тук е мястото за това, защото така съм им писнала на околните с моите вълнения, че вече :axe: , пък вие сте на същата честота :D . Работните въпрости ще бъдат разяснени в процеса на обучение, надявам се /за който стигне до там/, или ако не - тук във форума, но в друга тема 8) .
Иначе - винаги имам въпроси, искам всичко да знам. Информацията е най-ценния ресурс /златно правило!/
Аватар
shoni_
спотър

Мнениеот C.O. » 19 Мар 2010 19:08

Хем не знам какво да питам, хем на този етап назначаването ми е в областта на мечтите, хем гледам да не ставам досаден.
Ако на някой му се занимава, може да напише как протича един работен ден на РП... :)
Здравей
C.O.
спотър

Мнениеот Stoyan » 19 Мар 2010 19:22

Ако цъкнеш и изгледаш видеото "И ние го можем" може да добиеш бегла представа. Иначе youtube може да ти помогне.
Аватар
Stoyan
супер спотър

Мнениеот C.O. » 20 Мар 2010 00:30

Цъкнах, беше интересно, мерси. Не го бях гледал преди.
Здравей
C.O.
спотър

Мнениеот ATC man » 20 Мар 2010 12:01

И аз го гледах и искам да попитам тези които са завършили ТУ София по-голям шанс ли имат от другите кандидати които да речем са били в друг университет :roll:
Изображение
Аватар
ATC man
най-спотър

Мнениеот aviofen » 20 Мар 2010 12:21

@ATCman попитах относно същото нещо няколко страници по-назад и хората написаха мнения по въпроса.
Аватар
aviofen
най-спотър

Мнениеот ATCO » 22 Мар 2010 11:17

Има и още едно видео там, изгледайте и него и поцъкайте сайта - колкото и да е малко има какво да се научи от него за предприятието и дейността му. Може да ви помогне на интервюто знае ли човек :D
Аватар
ATCO
спотър

Мнениеот shoni_ » 22 Мар 2010 11:44

Здравейте, и Честита пролет на всички :) !
Изгледах първото видео, много е интересно. Разглеждала съм сайта, но не попаднах на тези видео-материали. Благодаря, че ни ги показахте. :D

Ето един работен въпрос :) - по време на нощната смяна има ли няколко часа за почивка-сън или не? Наистина ли има хотелска част и какво точно представлява?
Защото си мислех, че ако има такава възможност човек може да дремне няколко часа преди тази смяна, малко - по време на и малко след и да се адаптира по-бързо. Предвид естеството на работа - че трябва да си свеж и активен. Досега не съм работила нощна смяна, но съм убедена, че ще се справя :) .

И има ли отделен вход за служителите? Няколко пъти съм ходила досега в РВД и обикновено е доста празно на централния вход, а доста хора работят там.
Аватар
shoni_
спотър

Мнениеот ATC » 22 Мар 2010 15:47

Здравей ,честита и на теб,
по въпроса за нощтната смяна,да има време за почивка ,естествено и задължително ( справка :arrow: ) като на Контрол-а нощтната смяна е разделена на 3 ,първите работят до 12:30,вторите до 4:00 ,последните до 7:00 ;на Подхода и Кулата поради малкото трафик през ноща е разделена на 2 по споразумение между колегите/колежките .
Хотелска част има, стаите сме си ги разделили между мъжете и жените, като тези които ползваме са точно като хотел но без телевизор,телефон има си баня ,легло и т.н. ,чаршафите,възглавници - ние си ги носим или каквото там се ползва(има шкафчета на етажа на залата).
Има и скромен фитнес,със сауна (мъжка и женска) който работи през деня и само през седмицата.
Кафенето работи вечер до 21:30,след това само кафе на машината.
Имаме си отделен вход,даже няколко всичките от които са със пропуск през въртящи се врати (единия е вдясно през централния вход).
Има няколко бази за отдих които може да се ползват ,но след като започнете работа :) Дотогава четене му е майката,всяка година ни изпитват по няколко пъти на теория(и на практика),така че колкото по рано ги научите нещата толкова по добре.Винаги може да питате всеки за всичко и съм убеден че никой няма да ви откаже помощ,ако не аз ще се разправям лично :wink: ,нали Тоше.
Аватар
ATC
супер спотър

Мнениеот BHAir2 » 22 Мар 2010 16:34

Тъй тъй :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
BHAir2
най-спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Ръководство Въздушно Движение