ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети" - предишни подбори

Форум за всички аспекти на обслужването и управление на въздушното движение.

Re: ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети"

Мнениеот Hexy » 23 Мар 2011 13:26

Справихте ли се с втората част? Разбрах, че са останали 30-на човека след първия изпит.
Hexy
спотър

Мнениеот highsky » 24 Мар 2011 12:26

Рано е да се каже. Утре ( 25.03 ) казаха че ще има резултати... след обед както и предния път. Дано да сме изкарали..
Успех на всички
Като цяло не беше леко...групата ни беше от 7 човека и след изпита всички ни боляха главите.
highsky
спотър

Мнениеот hadlow » 24 Мар 2011 19:40

Highsky, много вярно, че главите ни боляха :shock: :? :shock:
Аз определено не знам доколко съм се справил. Още ми кънти в главата сигналът за грешка. Вярно открих доста конфликти, но пък колко пъти сгреших само аз си знам :D , а и девойката имах усещането, че по едно време не спираше да дава нови координати. Инъче с малко тренировка и то на същия интерфейс не мисля, че е проблем.
Искам съвсем сериозно да поздравя всички, които са се справили с теста без никаква подготовка в минали години. Ако примерно искат да отчетеш правилно 70% - това си е направо mission impossible, без поне малко тренировка и определено не визирам 3 минутната тренировка с 5 стрипа.
Успех!!!
hadlow
кандидат спотър

Мнениеот highsky » 24 Мар 2011 19:50

Да, точно такава е ситуацията... проблема при тренирането с препарейшън тула, е че свикваш с определен интерфейс и определени правила... и при двете части на фийста имаше огромна визуална разлика с подготвителната част, което си е кофти.
Маркирането но опозит конфликти също се различава, както и подреждането на стриповете...
Вярно е, че идеята е същата, но не съм убеден че е правилно да се упражняваш за фийст 2.
При единицата положението е подобно, но там като че ли свикването с определена визия не е такъв проблем..
Без значение дали съм изкарал или не , искам да благодаря на организаторите за перфектните организация и отношение.
Успех на всички кандидати.
highsky
спотър

Мнениеот hadlow » 24 Мар 2011 20:41

Аааа, не съм съгласен, че преп. тула не помага. Друго е да знаеш поне за какво става дума. Спомни си като прави SDMtest в препа(при условие, че е в пъти по-лесен) как се чудеше кое, как става първите 1-2 пъти. Вярно различно е, но идеята е същата. И за fesat1 и за feast2 препа помага.
Макар, че и да философстваме ВЕЧЕ няма особено значение, но все пак това ще го четат и кандидатите догодина. :D
hadlow
кандидат спотър

Мнениеот highsky » 24 Мар 2011 21:38

За помагане, помага...
имах в пред вид, че свикваш по един начин а после се оказва друг...
Например маркирането на опозит в препа беше с двоен клик на двете '' летища '' и после единичен клик на четирите замесени стрипа... на истинския тест беше единичен клик на двете '' летища '' и после маркиране на само два стрипа..
В препа инсъртването на стрипове беше винаги по един начин, тук имаше два...
в препа не се използваше ентър при въвеждането на корекции...
...идеята ми е че прекаленото свикване с препа също би могла да попречи...

Говоря за фийст2, при фийст 1 определено препа помага макар че и там има разлики...
ти на фийст 1намери ли бъгове?
аз ги засипах админите с бъгове... 10-тина скрийн шота им пратих.
най-вече в грид и пленинг секциите
highsky
спотър

Мнениеот Hexy » 25 Мар 2011 16:58

Започнаха ли да се обаждат?
Hexy
спотър

Мнениеот highsky » 25 Мар 2011 17:00

При мен все още не. Дано да се обадят
Успех на всички
highsky
спотър

Мнениеот highsky » 25 Мар 2011 17:30

в 15:30 са звъннали на едно момче, значи преди час ... явно не съм се справил. Успех на всички
highsky
спотър

Мнениеот hburova » 30 Мар 2011 16:14

Много постно коментирате тази година. На миналия подбор беше страшно тук :D

Успех на всички, внимавайте с психото в КАМО. Ужас, ужас, ужас :shock:
hburova
спотър

Мнениеот tisho_vvs » 01 Апр 2011 00:24

Интересно е дали има във форума хора, които миналата година са кандидаттвали и са били приети за започване на обучението. Ако има такива ще бъде полезно ако разкажат някой интересни неща ( от кухнята ), свързани с обучението им досега. :D
tisho_vvs
кандидат спотър

Мнениеот Hexy » 01 Апр 2011 23:40

Обучението не е ли 9 месеца в София, в учебния център на РВД? А колко са останали тази година за интервю след КАМО?
Hexy
спотър

Мнениеот fedeikin » 03 Апр 2011 18:04

Здравейте,на някой въобще обадиха ли му се за КАМО и интервю?Аз съм от кандидатите от миналата година с издържан FEAST,в началото на март ми се обадиха да ми кажат,че съм допуснат до тази годишния подбор и ,че щи ме се обадят пак за КАМО и интервю.До този момент обаче не съм получил обаждане.
fedeikin
кандидат спотър

Мнениеот C.O. » 06 Апр 2011 09:20

На мен ми се обадиха за КАМО, ходих миналата седмица. Звънни им да видиш какво става.

едит:
За неразбралите - ако ви спрат на психото, можете да кандидатствате отново при следващия подбор. Ако не е минала 1 година, резултатите от медицинските прегледи важат. В случай, че е минало повече от година, трябва да минете отново по кабинетите, но вече не се води "първоначален преглед", което означава, че минавате по-бързо, струва по-малко и не влизате в ЕЕГ. Лично на мен, когато питах дали имам право да се явя отново за психическите изследвания, ми отговориха "Еми, ако смяташ, че има смисъл...".
Здравей
C.O.
спотър

Мнениеот hburova » 06 Апр 2011 16:08

Хахах, както винаги в КАМО имат чувство за хумор. И аз минах психото пред няколко дни. Много странно... миналата година - пълен провал (според тях), тази година - един от най-добрите резултати, които били виждали хахахахха Ей, за една година човек колко много може да се промени като умствен капацитет.

А за подбора - аз тази година реших да пропусна. София или нищо :)

Само не разбрах дали ще ми важат резултатите от FEAST. Все различни отговори получавам. Ще се разбере на място.
hburova
спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Ръководство Въздушно Движение