Здравейте! Темата активна лие все още? Виждам, че никой не е писал от над 2 седмици ...
Искам да попитам няколко неща, ако има кой да отговори, разбира се

1. Виждам, че в обявата от мин. год. пише, че кандидатите за РП трябва да са до 36-годишни, а тази година пише:
3. Изисквания към кандидатите с препоръчителен характер:
3.1. Да не са по-възрастни от 30 години към датата на подаване на документите за участие в подбора.Следва ли, че ако съм над 30 г. (под 36 де

) ще имам по-малко шансове от тези, които са под 30 г. Това условие доста ме притеснява, да не кажа - единствено!!!
2. В условията пише, че който е изкарал всички тестове, медицинския преглед и т.н.
"ще бъдат допуснати до събеседване, включващо практически задачи на тренажор". Какъв е този тренажор по-конкретно, някой дали може да сподели?
3. И трето - имам информация, че в кулата има сериозни облъчвания от радари и т.н., но това никъде не се споменава в обявата. Тези, които вече сте там, можете ли да кажете има ли такова нещо или това е слух, който се пуска, за да се отказват хората масово от конкурса? Изобщо нещо свързано с тия облъчвания знаете ли?
Много благодаря предварително за отговорите, на които не знам дали да се надявам ... Иначе съм много позитивно настроена към конкурса, тъй като съм абсолютно годна по всички параметри

, не се притеснявам от тестовете, мед. прегледи и т.н., обаче съм съвсем малко над 30г.