Грешки в сайта

Форум за всичко извън авиацията.

Мнениеот Апостол » 04 Апр 2007 10:32

Мислех да стоя настрани и да не св включвам но трябва да подкрепя в случая so.Преди време имаше една случка точно с темите и искам да подчертая ,че тогава комуникацията беше меко казо странна,имах чувството ,че не съм във форум със свобгодомислещи хора а със някакви педанти,които държат на порядъка повече от необходимито.Припомням на уважавания от мен Тони,че тогава той намери за уместно да отправи репликите,че ще трие мнение,само за това,че аз бях загубил някаква представа как и какво се иска.По-късно моите въпроси остнаха без отговор ,а в мен се промъкна неприятно чувство,че тука грешката не се толерира,ако той е забелязал от тогава малко теми пускам в секцията Новини,имено защотото ме накара да се почувствам неловкао,макар идеята ми да е била просто да споделя нещо.Имам много дуги положителни впечатления от него,но някак си сякаш вие се разминаватв един с друг в коментарите си специално за този случай и нямаше нужда от такива изказвания.Аз не съм перфектно запознат със сегашния конфликт,смятам,че триенето и гоненето на някой е тъпотия както и смятам,че обиждането е такова.Аз подкрепям ,че по този начин новите участници тук ще са рядкост,защотото не може да стане така че например аз да исках да развивам интереса и вниманието към темата за Пловдив и да се чудя как да го привлека,защото ми се иска да има такова ,като мой интерес и да задвам въпроси от всякъкъв род и да се ровя в нета,а ИДОЛ да ми сподели ,че е започнало да не е конструктивно.Аз го наричам свобода на словото ,с което може да се получава много свеж форум с много по-голям брой участници,не мисля,че е има нужда от груби мнения,от мнения целящи не да си "чешем езиците" както се оправда преди време един участник,а по-скоро да са рязки и леко със заядлив тон прикрит под някоя и друга усмивка.Разбирам,че много от вас имат огромни познания по темите и изказвания на някой може да предизвикват смях и чуденето как може да се пишат неща или каквото и да е,но това е единствения начин да се мърда напред,като има хора които мислят и пишат различно,в противен случай тук става място само за професионално заетите и тези които са много наясно с нещатата,а мисля всеки има интерес да са развива това място с добър тон и с хумор(нещо,кето искам да отбележа ,че тук също е рядкост) и да не остава впечатлението всеки пишещ,че тука трябва да е непрекъснато на щрек какво пише за да не му се скарат ,сякаш не е на неговото любимо място ,а на мястото създадено от някой за което трябва да е вечно благодарен(защотото тука нещатата са като яйцето и кокошката)всеки е добре дошъл и ние трябва да се борим да привличаме участници,освен ако не е идеята тука да е само елита,за което не съм запознат.Надявам се да не съм засегнал някой,постарах се да бъда обективен,очаквам ответни реплики ,но нека някой от участниците да смекчат тона и изискванията си към оклните(не говоря за снимките,там така или иначе съм пълен въз).Поздравявам всички и се извинявам за дължината ,която се получи.
Апостол
супер спотър

Мнениеот Toni » 04 Апр 2007 10:47

Така, тръгнахме от темата за грешки в полетата към снимките и дискусията стигна до отношенията във форума.....
Аватар
Toni
член на екипажа

Мнениеот harrier » 04 Апр 2007 10:51

Нека да изясним конфликта с темите, защото не намирам нито един от екипа (в това число и себе си) за педант. Ние искаме да е просто подредено, което е добре и за вас защото и ние и вие по-лесно ще се ориентирате в темите.

Апостол, според теб нормално ли е да има тема за регистрациите на самолетите в България и всеки да пуска там всякаква информация? Това се случи поне 10 пъти! Ами това си е недоглеждане и не сме ние виновни, че някой го мързи да гледа.

Колкото до темите, които ти пускаше - просто стана въпрос, че всички новини около предпазната клауза на ЕК ги обсъждаме в една тема, затова ти бе обяснено, че е желателно да ги пускаш там. Не мисля, че тонът е бил груб.

Нещо друго - човек като влезе във форума трябва да го поразгледа първо за да разбере как работи. Тук това не се прави почти и накрая излизаме ние виновни.

Колкото до това, че твоите мнения са останали без отговор - ами това нито зависи от това как е направен форума, нито зависи от хората, които го подръжат.

Още нещо - като пише човек в интернет е много трудно да се разбере дали човекът отсреща говори с хумор или с раздразнение. Просто различни хора и различни начини на изказване.
Аватар
harrier
член на екипажа

Мнениеот Апостол » 04 Апр 2007 10:53

Както грешките при снимането трябва да се опитвате да си коригирате,така вски ако се постарае още съвсем малко,тука би се превърнало в най-пракрасния форум(не,че не е),защотото има човешки фактор,и всеки е малко или много личност,за това се радваме да чуем,че някой има детенце,за това се надяваме pepsii да има възможност да иде на почивка,за това има теми за срещи,защотот сме хора с души и смея да кажа,готини такива :)
Апостол
супер спотър

Мнениеот Апостол » 04 Апр 2007 10:59

Ти май не ме разбра,а и аз май не се изразих като хората въпросите бяха директно към Тони.А тогава се получи,че някой теми бяха вкарани,после други изкарани.Аз поисках да имас препопоръките и изискаванията за да няма такива ситуации,търсех изхода,просто не ми допадна отношението ,че Тони предупреждава/заплашва,че ще трие,не съм целял да дразня никой.А ако иамше тема как да се пишат новините ,аз шях да съм я прочел предварително,както сторих с блоговете,когато наскоро пуснах първаия си такъв.
Апостол
супер спотър

Мнениеот Toni » 04 Апр 2007 11:12

Работата на Тони като администратор е да раздава правосъдие (както намери за добре ;) ) във форума. Ако някой сгафи, Тони го реже най-берцеремонно и го изтрива от списъка с потребители.

Мисля, че е ясно как се пускат теми в новините. Ако дадена информация е продължение на вече дискутирана тема, тя си попада в темата. Ако никъде не можеш да намериш дискусия по въпроса, отваряш нова тема.
Но не пишеш 5 различни нови теми за 5 различни отразявания в медиите на едно събитие.

Относно темата за Пловдив - какво общо имаше спора за броя на леглата с летище Пловдив. Според мен няма никакво значение дали са 50000 или 54000. Така или иначе следващия сезон числото ще е друго.
Аватар
Toni
член на екипажа

Мнениеот Апостол » 04 Апр 2007 11:28

Ами не е ясно как да се пускат темите,защото ако беше ясно,не се имам за малоумен и шях да разберра как хариер може да ми изкара един пост и да му лепне заглавие ,а ти да претендираш,че пост с подобна сила трябва да е във въпросаната тема,вие се разберете между вас си,но нека по този начин с това отношение да ти е ясно освен,че ще имаш желания "ред" ще имаш и нагрубени потребители.А ако Тони най-безцеремонно реже то това почва малко да ми става смешно тука,защото подчертвам пак много уважавани Тони това не мисля ,че е много конструктивно решение.Спора има общо защото колкот е по-голяма базата на Пампорово толкова и туристите повече,толкова и чартарите повече,а разликите не бяха с дадените от теб числа а бяха от 9000 до 60 000,което е друго мисля ,превърнато в брой нощувки още повече.Тони претендирма,че пиша разбрано и прителски,виждам,че си подразнен и предполагам ще го отречеш сега ,но нека да получавам същотото приятелксо отношение,може ли?Благодаря ти :)
Апостол
супер спотър

Мнениеот HORNISE » 04 Апр 2007 12:11

I take pictures, Photographic pictures...

Аватар
HORNISE
член на екипажа

Мнениеот Апостол » 04 Апр 2007 12:28

Апостол
супер спотър

Мнениеот aviofen » 04 Апр 2007 13:20

Тук се заформи стабилен оффтопик,та по темата: тази снимка

не е на А320 а на А310, немога да повярвам,че чак сега забелязвам грешната информация която съм въвел преди 2 години :)
Аватар
aviofen
най-спотър

Мнениеот aviofen » 04 Апр 2007 15:41

Иии на Туполевката която сега чака одобрение съм объркал годината писал съм 2007 :oops: а тя е 2006
Аватар
aviofen
най-спотър

Мнениеот Stoyan » 04 Апр 2007 20:33

Аватар
Stoyan
супер спотър

Мнениеот С.Николов » 06 Апр 2007 09:44

Аватар
С.Николов
най-спотър

Мнениеот С.Николов » 06 Апр 2007 09:52