от HORNISE » 26 Окт 2007 09:43
Аз не мислех да взимам отношение във форума по тая тема. Според мен не е тук мястото. Ще кажа нещо по нещата дето засягат всички потребители. Основният въпрос в тази насока е качеството на снимките. Мисля че не веднъж съм се опитвал да обяснявам на различни хора качващи снимки на сайта че БГспотърс не е място на което просто да се показват снимки на които има заснети самолети. За да бъде одобрена една снимка тя трябва да отговаря на някакви критерии за качество, съдържание и др. Тези неща се решавата субективно от скрийнърите. Аз като един от тях смятам че имам най-сурови виждания по въпроса. Тук ще спра защото почва тема, която искам да обсъдя с останалите скрийнъри лично, не пред всички. Все си мислех че през 4 години съществуване идеята на сайта е ясна на всички и подобен диалог няма да се провежда. В момента все едно сме се върнали в първите месеци от създаването на това място и се налага да се обяснява какви точно снимки трябва да се качват.
Жоро е прав за това че сайта е създанен за да подпомага развитието на спотинга. Мисля че това се случва с пълна сила. Спомнете си къде бяхме през 2004 г, къде сме сега. Сайта получи едно логично развитие в лицето на БАС. Тука пак ще навляза в територия кято не искам да коментирам тук.
I take pictures, Photographic pictures...