от Toni » 18 Фев 2010 23:52
Мисля, че не ми разбрахте позицията.
Живял съм 7 години в Берлин, там имам роднини и много приятели. Наблюдавал съм внимателно линията София-Берлин и всички опити за съждаване на алтернатива на Балкан/България Ер.
С мой приятел, свързан с авиобизнеса, даже се опитахме да организираме новогодишен чартър през 2002 г.... нашите "велик"и преовзвачи ни се подиграха с ценовите си предложения и идеята остана само на хартия.
Много искам по тази линия да има реална конкуренция и мисля, че тя ще е много полезна.
Според мен, HI не подходиха достатъчно сериозно и сбъркаха подхода към нашия пазар. По-горе казах, че Ники Лауда показа какъв беше правилния подход. HI се появиха почти анонимно, после се оказа, че има друга фирма, която ги имитира (така изглеждаше на първо време, после стана ясно, че били партньори). Появиха се съмнения, че работата напомня много на easyFly, bexxair и дори Sofia Airlines.... изчетах всички теми и постинги в zaedno.de и други форуми на българи в Гермния. Преобладаващото мнение беше, че работата нещо не е както трябва и всички изчакваха да видят какво ще се случи. Хората са се нагледали на измимници, има и доста изгоряли. В такава ситуация HI нямаха право да мълчат и да се правят на велики. За откриването на линията трябваше да се вдигне доста медиен шум, трябваше да дойде някой от шефовете и ... още много неща можеха да се направят.
Смятам, че SI подвеждат клинетите си защото вече продават билети за полетите през лятото, но никъде не казват, че те ще бъдат изпънявани от друга компания и с друг полетен номер. Никъде не се споменава за Bremenfly, компания със несигурно настояще и бъдеще.....техния D-ABRE стоя половин година на земята без да изпълни и един полет - това за мен не е сериозна фирма. Да не говорим, че той е на 15г, а другата им машина е на 18, което не е същото като информацията от сайта на SI "The fleet consists of 8 brand-new AIRBUS A319 aircraft..."
Анализът на пътникопотока по тази дестинация показва, че 737-400 е неефективен и излишно голям, даже 319 е голям. По това трасе има хляб за 60-80 местен самолет, който да извършва по 4-6 ротации на седмица. Един полет седмично със 168 места е безмислен и със сигурност не може да бъде икономически ефективен.
100/143/310/319/320/321/733/735/73G/73H/762/AB6/CR9/DH8/E90/E95/F70/IL8/M82/S20/TU3/TU5/LZ-BTZ