Проклета мъгла в София. А вчера в добрия стар Пловдивъ беше слънце. Летящи аероплани не нацелих, но пък останах много приятно изненадан от състоянието на самолетите в музея, не бях ходил от доста време. Много от тях почистени и боядисани изглеждат супер. Арадото грижливо покрито с брезент. Илюшина въоръжен и готов за бой. Нямаше как да оснимам всичко, но пък има мотивация пак да се отиде .
Здравейте, Към момента няма никаква официална информация за предстоящи авиационни събития тази година. Някой има ли идея дали ще има радост за окото и ухото в скоро време? На 17 март Графа има ЧРД, дали ще организират нещо по въпроса?
Някой да се престраши и да пусне тема. Някак си е неловко офф-роудърите да са по в час
ПП Забравих, че снимките в offroad-bulgaria.com са видими само за регистрираните потребители , но тук има само схема как да се стигне до Северния район и предварителната програма. Дано Су-25К не изпадне от нея
В събота на 17-ми имаше колеги на бункера. Моля, ако са снимали 320-ката на Бритиш да пуснат един зуум на предната част на самолета - помахах за поздрав
Колеги здравейте, от доста време следя всички теми ,подтеми и т.н, но скоро се регистрирах!голям фен съм на авиацията (гражданска и военна)Специално в този раздел искам да ви попитам кога пак ще се събирате за спотване около л-ще София впредвид кацането утре на а330 на Катарците и другите в периода 16 17 :30 ч.? и ако се събереме повече хора ,то точно къде е срещата. Благодаря предварително:) поздрави